Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er en stor arbejdsopgave at ansætte nye folk i sin virksomhed. Rekrutteringen skal være knivskarp, så du får den rette medarbejder på holdet – og der er en del administrativt arbejde forbundet med ansættelse. Samtidig har din virksomhed sandsynligvis ikke alverdens tid, når I står med mangel på hænder. I har bare brug for en kvalificeret arbejdskraft nu.

Sæt et rekrutteringsbureau til at klare arbejdet

Heldigvis er hjælpen nær, for der er nemlig brancher, der har specialiseret sig i netop dette: at rekruttere de rette folk og skabe de bedste match mellem medarbejdere og virksomheder. Adecco er et rekrutteringsbureau med mere end 30 års erfaring i branchen. Adecco har Danmarks største pulje af præ-kvalificerede kandidater og kan hurtigt opfylde selv de mest specifikke ønsker. Du er som arbejdsgiver med til at udarbejde person- og jobprofil på den rette kandidat, men Adecco sørger for at screene egen database, netværk og lave annonceringen.

Vikariater, projektansættelser og langtidsstillinger

Mange forbinder rekrutteringsbranchen med kortvarige jobs og vikariater, som virksomheder kun tør oprette, fordi de ved, at de uden problemer kan komme af med medarbejderne igen. Men det er faktisk ikke altid hele sandheden. Med et rekrutteringsbureau i ryggen har du professionel hjælp, som kan betyde alverden for din virksomhed. Det betyder ikke kun hurtig, nem rekruttering og opstart af en ny medarbejder. Det betyder også, at du får den helt rette medarbejder, som kan skabe værdi for din virksomhed i mange år. Det er din tryghed omkring den investering, det er, at tage en ny medarbejder ind.

Lad andre have styr på papirarbejdet for dig

Rigtig mange mindre virksomheder, som ikke har stor erfaring i at ansætte nye medarbejdere, har glæde af at sætte et rekrutteringsbureau på opgaven. Det skaber ro om ansættelsesforholdet, i og med at et rekrutteringsbureau har styr på overenskomster, vilkår, løn og pension. Det sparer dig som arbejdsgiver for en række bekymringer og ikke mindst det administrative besvær, der er forbundet med såvel korte som lange ansættelsesforhold.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *