Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Begynder dit badeværelse at hænge lidt, og kunne det godt trænge til en opfriskning? Eller vil du gerne have lavet fuldkommen nyt badeværelse? Du kan altid selv afgøre, hvor omfattende et projekt, det faktisk skal være. Om du er ude i at renovere det fuldstændig eller blot give det en enkel opfriskning.

Nyt og moderne badeværelse

Hvis du ønsker et helt nyt og moderne bad, er det bare med at komme i gang. Hvis ikke du selv har evnerne til at skabe dit nye badeværelse, vil du nok få brug for hjælpe udefra. Kontakt nogen, der kan hjælpe dig og sæt dig og få en snak med dem om, hvad det er, du ønsker. Før du kontakter en, er det en god idé at have gjort dig nogle tanker om, hvordan det egentlig skal se ud. Hvilke materialer er du vild med? Hvilke farver kan du lide? Du kan også tage ud i forskellige forretninger og få inspiration til dit nye badeværelse.

De små forbedringer

Mener du ikke, at dit badeværelse har brug for en totalrenovering, kan du nøjes med at lave små forbedringer, der i sidste ende også kan gøre en ret stor forskel. Har du lige nu et bestemt farvetema, kan du skifte dette ud med et andet. Du behøver ikke have et bestemt tema at holde dig til, men få nogle farver derud. Hvis du er mere til det enkle og klassiske, er det bare det, du skal gøre, men farver kan virkelig gøre noget for rummet. Det kan både være farve på badeforhæng, sæbedispenser, bademåtter, vaser eller andet. Udover det, kan du gøre rummet rigtig lækkert og indbydende med stearinlys og grønne planter. Det kan næsten skabe en stemning af spa. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle planter, der kan tåle fugtigheden på badeværelset.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *