Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Stubbe er noget, som ingen rigtig kan lide. De er ikke godt for noget. Der er ikke noget tidspunkt, hvor man tænker: ”Wow, det var godt, vi lige havde en stub der” – det findes simpelthen ikke.

Til gengæld findes der mange eksempler på tidspunkter, hvor man tænker: ”Årh, ikke endnu en stub… Hvad skal vi dog gøre af den”. Særligt, hvis man bor på landet og måske også ejer en smule skovareal, vil man kende til den irriterende følelse af at støde på endnu en stub, som man ikke ved, hvad man skal gøre ved.

Der findes dog heldigvis en løsning på problemet. Stubbe er ikke noget, som man ikke kan gøre noget ved. Tværtimod. Hvis man er i besiddelse af en stubfræser, er der ingen problemer – det kan du læse mere om i næste afsnit.

Desuden kan du også på https://www.dk-tec.dk/maskiner-til-skov-og-trae/stubfraesere.html blive meget klogere på, hvad en stubfræser er, og hvad den kan.

Skaffer problemerne af vejen

Stubfræser er en af de ting, som man næsten godt kan regne ud, hvad er, uden at man får det fortalt. Det er en maskine, som kan fræse stubbe. Mere kompliceret er det egentligt ikke. Hele essensen af en stubfræser er, at man kan få fræset hele ens stub væk.

Faktisk vil en stubfræser også ”grave” en smule ned i jorden og tage en del af roden med, hvilket er smart.

Du sidder måske og undrer dig over, hvad der mon bliver af stubben, når den bliver fræset væk. Det, der sker, er, at stubben bliver gjort lavet til savsmuld, som vil lægge sig på jorden omkring stubben. Ønsker man at skaffe sig af med det med det samme, kan man gøre det, men rent faktisk, kan man også bare lade det ligge, og så vil det blive nedbrudt af naturens kræfter efter noget tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *