Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

HUSET Middelfart er et kursus- og konferencecenter, der blev bygget i 1968. HUSET har dybe rødder i byggeriet og er arkitekttegnet af arkitekt Kjeld Kjeldsen. HUSETs mødelokaler afspejler også den dybe forbindelse til byggeriet, og derfor er mødelokalerne opkaldt efter arkitekter, der satte sit præg på dansk arkitektur og design. 

 

I HUSETs konferencecenter er der i alt 22 konferencesale, kursuslokaler og møderum – med plads fra alt til små møder, til events med flere hundrede deltagere. Mødelokalerne indrettes, så de passer til dit behov, og der er altid teknikerservice inkluderet – så du er sikret, hvis teknikken lige pludselig vælger at skabe problemer. 

 

Som noget helt unikt i HUSET Middelfart kan man tilbyde alternative mødelokaler, hvis du ønsker et møde ud over det sædvanlige. HUSET deler nemlig matrikel med Byggecentrum, Danmarks største byggeudstilling, som rummer udstillede orangerier og udestuer og Danmarks største udstilling af fritidshuse. Disse faciliteter kan danne rammen for et anderledes event med højt til loftet, og hvor idéerne kan få frit løb. 

 

HUSET er et konferencecenter, der sætter en ære i at levere god service. Derfor har du også mulighed for at få mødeforplejning til dit møde, så du ikke behøver at bekymre dig om snacks, mad og drikkevarer til alle dine konferencegæster. HUSETs restaurant laver god mad, og hvis dine gæster har specielle kostbehov, så er restauranten godt udstyret til at kunne imødekomme dem.

 

Afhold mødet nærmest udendørs

 

Afhold dit møde – nærmest i det fri. I HUSET Middelfart er der orangerier og udestuer til rådighed, hvor du har mulighed for at afholde dit møde. Når du flytter dit møde ud, skaber du rammerne for at der opstår en særlig atmosfære, hvor tanker og inspiration kan flyde frit. Orangerierne og udestuerne er perfekte for dig, der gerne vil afholde møder i små grupper, gruppearbejde, eller mindre workshops – og også for dig, der har brug for at lave idégenerering og lade inspirationen flyde frit. 

 

En hyggelig og afslappet atmosfære

 

Hvis du ønsker at danne en hyggelig og afslappet atmosfære til dit møde, er det ideelt at bruge sommerhusene i byggeudstillingen. Sommerhusene bidrager med en hjemlig og hyggelig atmosfære – og så er sommerhusene også gode lokationer til mindre workshops, eller måske til gruppearbejde, hvor der er brug for at man kommer på idéer og skaber kreative processer. 

 

Få et afbræk fra mødet

 

Endnu en fordel ved, at HUSET Middelfart deler matrikel med Byggecentrum er, at der er mulighed for at gå på opdagelse i byggeudstillingen, når du og gæsterne har brug for et afbræk. Byggeudstillingen består af 2000 m2 indendørs udstilling og 26.000 m2 udendørs udstilling. Der er over 130 brands der udstiller, og du har mulighed for at finde de nyeste produkter og designløsninger til din bolig – som er opdelt i kategorier som køkken, vinduer, bad, interiør, belægninger, pavilloner, hytter, sommerhuse, orangerier og meget andet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *