Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er masser af gode ting at se i Danmark. Og ikke alt det gode er at finde omkring Storkøbenhavn. Faktisk gemmer Jylland på nogle rigtig gode seværdigheder og familieattraktioner.

Her kommer 4 gode muligheder for dig, der skal planlægge en familie eller gruppetur ud i det danske.

 1. Der er flødebolleræs!
 • I Aarhus kan man tage på nok verdens bedste kursus. Et kursus i flødeboller! Er der noget, som børn elsker, så er det da slik og søde sager. Så hvad kunne være mere perfekt end en dag, hvor man lærer at lave sine egne kæmpe flødeboller. Man kan tilmed gøre det året rundt, da det foregår indenfor.
 1. Leg godt!
 • Turen går til LEGO LAND!! Elsker du LEGO? Hvorfor så ikke hoppe ind i et helt univers dedikeret til de elskede klodser! I Legoland er der sjov for hele familien – fra de mindste til de største. Der er masser af forlystelser og oplevelser i vente i den flotte park, som du finder i Billund.
 • Legoland tilbyder oplevelser, som familien sent vil glemme, da der er masser af temaområder at udforske, muligheder for god mad og – ja, endda sovemuligheder lige ved parken!
 1. Hej, haj!
 • Tør du stirre en flere meter lang haj i øjnene? Kan du lide at se og måske ligefrem føle og rør på spændende ting fra vandet som søstjerner og slimet tang? Så er turen til Kattegatcentret oplagt!
 • Her er der både spændende ting at se, men samtidig fokus på, at de mange besøgende kan lære om livet under havets overflade, når de ser de mange dyre- og plantearter centret har at byde på. En af de helt store oplevelser er naturligvis at ”gå under vandet”, hvor du bevæger dig igennem en lang glasgang og kan se hajer, rokker og store fisk svømme for næsen af dig.
 1. På vandretur i Skagen
 • Skagen er måske et af landets flotteste naturområder og så er der rig mulighed for at vandre! Det naturskønne område har både strand, skov og seværdigheder som Det hvide fyr og Den tilsandede kirke.
 • Oppe på ”grenen” finder man desuden et vidtstrakt vandresystem med ruter fra 3 til 10 km. Her er der med andre ord gode muligheder for at få kridtet vandreskoene og kommer tæt på naturen på de flotte stiruter.

Skal du rundt til de forskellige seværdigheder samme dag? Så husk at bestille en af de mange turistbusser, der kan fragte større grupper rundt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *