Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Savner I i jeres familie, at der er lidt flere penge til fornøjelse og sjov? Det er svært pludseligt at få flere penge, end man har, men til gengæld kan I gøre flere ting for at spare på de penge, I allerede har. Det er næsten altid muligt at spare lidt mere. Specielt hvis I ikke er vant til at tænke synderligt meget over det, vil I nemt kunne lave nogle forbedringer, så I hurtigere kan få råd til den der rejse, som I ønsker jer.

Det er de små vaner

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at ingen ændringer kan give jer flere penge i hånden fra den ene dag til den anden, og nok heller ikke fra den ene måned til den anden. Det handler om stille og roligt at ændre nogle vaner og rutiner, så det i det lange løb vil kunne mærkes på jeres økonomi.

Spar penge på jeres tøj

Det er unødvendigt, at nogle i familien skal have nyt tøj i løbet af et år. Der vil være brug for noget nyt en gang imellem uanset hvad. Men i stedet for at købe tøj helt uden at tænke videre over det, kan I gøre noget ud af at spare penge på det tøj, I køber, når I endelig køber noget. Køb f.eks. tøj i et outlet og find billigt tøj til hele familien.

Tag cyklen

Hvis I er ejerne af en bil, kender I helt sikkert det med, at det hurtigt bliver en vane at tage bilen hvorhen, I skal. Men faktisk er det slet ikke sikkert, at I behøver tage bilen altid og bruge brændstof på det. Brændstof koster mange penge, og derfor kan I lige så godt vælge cyklen så ofte, som I har mulighed for det. Det er virkelig ofte, at man tager bilen helt uden, at det er nødvendigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *