Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu’ det jul igen …

Julen er en magisk tid fyldt med musik, snaps, gaver, småkager og andre juletraditioner. Men julen kan også være en stressende tid, hvor man hurtigt får travlt med at nå de mange juleskikke. Derfor vil vi overlevere et godt råd: vær i god tid!

Det gælder måske især, når det kommer til planlægning af den årlige firmajulefrokost. Der er nemlig meget, der skal planlægges og mange mennesker, som man skal sørge for reserverer en bestemt dato. Firmajulefrokoster bliver betragtet af årets fest for mange ansatte, så der er bestemt noget at leve op til.

Husk firmajulegaven

Mange ansatte ser frem til deres årlige firmajulegave. Det betragtes måske som en lille anerkendelse af den ansattes hårde arbejde og gør, at han eller hun føler sig værdsat af firmaet. Det er vigtigt ikke at sløse med at finde en god gave, for så kan gestussen føles tom. Samtidig er det svært at finde noget til alle, som de bliver glade for. Især fordi, det ikke er sikkert, at man er specielt tæt med sine ansatte, og det er da slet ikke sikkert, at man kender dem godt nok til at vide, hvad de ønsker sig.

Så hvordan finder man den perfekte medarbejdergave? Vi foreslår en let, men stadig god, løsning! Hvad med, at de giver alle dine ansatte gavekort til en stor gaveshop? Så kan alle få lige præcis, hvad de ønsker sig! Samtidig fjerner det risikoen for at komme til at give nogen særbehandling.

Den gode underholdning

En julefrokost er som regel bundet op på traditioner og skikke. Det er der intet galt med. Julen er traditionernes tid, så naturligvis må julefrokosten bære præg heraf. Men når det kommer til underholdning, så er der lidt mere løse “regler” for, hvad det skal bestå af. Der må naturligvis være pakkeleg, men det kan umuligt tage hele aftenen. Hvis du virkelig vil imponere dine ansatte og samtidig sætte gang i lattermusklerne, så kan du tænke lidt ud af boksen og hyre professionel underholdning til firmafest.

Professionel underholdning kunne bestå af stand-up komik, tryllekunst eller andet. Hvis du finder underholdning i denne dur, så vil du være firmaets julehelt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *