Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du skal ansætte en ny medarbejder i virksomheden, kan du gøre brug af et eksternt rekrutteringsbureau! For mange virksomheder er dette det naturlige valg, særligt hvis organisationen ikke selv er stor nok til at have sin egen HR-afdeling.

 

Hvis du vælger at gå denne vej med HR-rekruttering, så har det en række fordele for dig og din virksomhed. Dybest set sparer du nemlig penge, når du får professionel hjælp til at identificere og ansætte den rigtige kandidat lige fra start.

 

Det kan nemlig blive en dyr omgang, hvis du ansætter den forkerte person til en stilling, som vedkommende måske forlader allerede efter et år. For det koster nemlig flere 100.000’er af kroner i at oplære en ny medarbejder, indtil han eller hun kan tjene udgiften til oplæringen hjem igen.

 

Derfor er pengene til en rekrutteringskonsulent typisk godt givet ud. Samtidig vil du kunne få hjælp til forskellige typer af personanalyser, som er tilpasset stillingstypen, som du søger en medarbejder til.

 

Du vil også ofte kunne få hjælp til onbording processen og til at fastholde den rette kandidat i din virksomhed.

 

Sådan kommer du i gang med at finde en rekrutteringskonsulent

Det kan være, at du i dit netværk allerede kender bureauer, som er specialiseret i at finde nye medarbejdere. Det kan også være, at du tilfældigvis ser et opslag fra et rekrutteringsbureau på LinkedIn og vælger at handle på det.

 

Du kan dog altid finde en HR-rekrutteringskonsulent på internettet. Hvis du søger et HR-firma i København, så er der en række forskellige virksomheder at vælge imellem. Et godt firma til rekruttering i København, som tilbyder en bred vifte af kompetencer indenfor rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere, er HRpeople.

 

Når du ønsker at leje en recruiter, så er det blot om at finde den rette virksomhed online og så give dem et ring. Typisk vil du kunne få hjælp med at alt inden for rekruttering, derunder udarbejdelse af jobannoncer, personanalyser såvel som sparring i hele rekrutteringsforløbet.

 

Pengene, som du bruger i ansættelsesforløbet, kan således hurtigt tjene sig hjem igen, når du finder den rette medarbejder.

 

Mange HR-virksomheder hjælper ikke blot med rekruttering, men kan også yde hjælp til andre typer HR-opgaver til f.eks. at håndtere de forskellige medarbejderproblematikker, som kan opstå på arbejdspladsen. Når du vælger at få hjælp af et HR-bureau til rekruttering, så kan du også blive dækket ind, så du får helt tjek på den lovpligtige arbejdspladsvurdering, personalehåndbog, HR-jura og meget andet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *