Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er meget op i tiden at tænke arbejdsmiljø og hvordan man skaber den bedste atmosfære for sine medarbejdere og sig selv. Indretning spiller en stor rolle og vi kender det måske fra os selv, hvordan farver og møbler påvirker os. Bare tænk på sidste gang du selv var på en restaurant eller besøgte et venteværelse. Tænk på hvilken stemning der var og hvordan den påvirkede det dig?

Du vil gerne skabe et afslappet miljø på arbejdspladsen, men ved måske ikke helt hvordan du skal komme i gang. En trendy arbejdsplads rummer i dag mulighed for rum til udfoldelse for medarbejderne, så der bliver plads til de kreative tanker eller fordybelse. Rummet er med til at skabe kreativitet og bidrage til den innovative virksomhed og hvorfor ikke være med på den trend og tiltrække flere kloge hoveder til din virksomhed? Måske din chef har givet dig en opgave eller måske I gerne bare vil indrette på en ny lidt anderledes måde. Få gode råd her.

Gode råd afslappende indretning

Først skridt er at overveje hvilke møbler der kan give den rigtige atmosfære. Mange vælger i dag at indrette med loungemøbler i farver der udover ergonomisk komfort giver en god stemning og kolorit på hverdagen. Store virksomheder som LEGO® og GOOGLE®, er firstmovers på indretning. De indretter med møbler og farver som skaber en afslappet arbejdsatmosfære og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. De tiltrækker og fastholde medarbejdere. Vidste du at begge virksomheder har en indendørs rutsjebane for voksne? Virksomhedslokaler uden møbler og afslappende indretning kan virke kolde uden hygge. Firmaerne samarbejder med professionelle indretningsfirmaer, der specialiserer sig i erhvervsindretning og rådgivning af kontormøbler og loungemøbler på arbejdspladsen. Disse indretningsfirmaer er ofte med i indretningsprocessen fra start til slut og rådgiver om valg af møbler, placering, farver og ergonomi.

Alternative ideer til indretning

Noget helt nyt og trendy er at indrette mere eksotisk og mange vælger derfor at indrette kontoret med en farverig hængekøje. Nogle vælger at indrette et helt miljø med mange hængekøjer enten på kontoret, i kreative rum hvor ideerne kræver flow tankegang og fordybelse. Nogle vælger endda at indrette legepladser eller andre uderum med hængekøjer. Hængekøjerne kan købes over nettet i mange forskellige varianter og kvaliteter. Det er en god idé at tænke i temaer fx mexicansk, caribisk eller andet temaer. Giv dig selv lov til at lege lidt med farvekombinationerne og vær ikke bleg for at sætte forskellige farver sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *