Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du efterhånden er ved at synes, at din facade på huset trænger til at blive renoveret, så er det et oplagt projekt at få overstået, inden vinteren melder sin ankomst. Man kan nemlig øge boligens værdi med en facaderenovering, og Folmer Nielsen & Søn er din murer, som kan hjælpe dig med at få det klaret. Langt de fleste kan nemlig nøjes med at udskifte enkelte dele af deres facade, og for resten blot få slebet eller omfuget deres fuger mellem stenene. Hvis du er nysgerrig, så læs med her.

Hvor meget skal renoveres?

Når du skal renovere din facade, skal du starte med at finde ud af, om det er af kosmetiske eller funktionelle grunde. Det afgør nemlig, hvor grundigt du skal gå til værks. Din lokale murer kan hjælpe dig med at mure en helt ny facade op fra bunden, hvilket er en lidt større omgang. Du kan også overveje, om du kan nøjes med at udskifte dele af muren, og i stedet for med resten af din facade blot udskifte de nedslidte fuger.

Uanset hvilken af delene du vælger, så kan de både kombineres eller klares hver for sig og bidrager til at gøre din facade fin, solid og funktionel igen. Så er du nemlig klar til den danske vinter.

Start med god vejledning

Måske er du lidt i tvivl om, hvor meget eller hvor lidt du skal have gjort ved din facade. Her kan du heldigvis få god hjælp og vejledning af dine lokale håndværkere. De har mange års erfaring, og du kan nemt kontakte dem for at få et godt råd til, hvor du skal starte. Så kan du få et tilbud på, hvordan de kan hjælpe dig, og du kan slippe for selv at skulle bakse med mursten og cement. Så slipper du også for, at du skal gøre det hele om igen til næste sommer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *