Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er det tid til forandring og nye rammer? Så har de fleste brug for en hjælpende hånd. Det kan være mange upraktiske ting der skal flyttes, eller også skal de bare langt væk. Uanset hvad er der hjælp at hente. Denne hjælp kan du bl.a. få fra flyttefirmaer. Flyttefirma fra Viborg kunne være et ideelt firma at overveje. De kan tilbyde professionel hjælp til skarpe priser. Uanset hvilken form for flytning du skal have hjælp til.

Den private flytning

Skal du som boligejer/lejer flytte skal du altså under kategorien ”privatflytning”. Der har du både muligheden for at få hjælp til nedpakningen, udpakningen og selve flytningen. Du kan heldigvis selv skræddersy dit tilbud, alt efter dine behov. Bemærk at ovenstående firma kun kan tilbyde hjælp i Midt- og Østjylland.

Når du har dannet overblik over situationen, og mængden af hjælp du behøver, så kan du designe dit eget tilbud. Du skal blot gå ind på hjemmesiden, og finde kategorien ”privatflytning”. Derefter kan du læse om nogle forskellige tilbud, og du kan tage direkte kontakt til firmaet. Det er en god ide at ringe ind, og forklare situationen nærmere, så begge parter kan forventningsafstemme priser osv.

Erhversflytning

Skal virksomhedens kontor flyttes til nye lokaler, eller skal lagerbeholdningen blot rykkes lidt? Uanset hvad kan der også her hentes masser af hjælp. Her tages der heldigvis også hensyn til, at flytningen skal være fleksibel som muligt, eftersom arbejdsmiljøet ikke må forstyrres yderligere. Der er allerede standard rammer for erhversflytningen ift. Priser osv.

Når virksomheden har fået tilrettelagt de nye lokaler, og fundet passende tidspunkt for flytningen, kan flyttefirmaet kontaktes. Der vil de efterfølgende dage komme en ansat ud, efter aftale, og vurdere prisen, og tiden det vil tage. Her kan eventuelle spørgsmål også besvares, og efterfølgende kan flytningen finde sted. Flyttefirmaet specialiserer sig bl.a. i erhvervsflytninger og derfor vil det foregå u forstyrrende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *