Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det bliver jul, er der en helt masse gaver, som skal købes ind. hele det gaveræs kan være stressende og lidt frustrerende – især hvis man ikke helt ved, hvad man egentligt skal købe. Hvis man gerne vil give nogen lidt mere personlige gaver, kan man gøre det på mange forskellige måder. Det kunne for eksempel være noget du selv har lavet ud af beton.

Dette kan både pynte ude og inde, og det er en sjov gave at modtage. Det vil mange af dine venner og din familie helt sikkert også blive glade for. Det er også lidt mere personligt. Når du skal bruge beton, er det nødvendigt med en betonblander.

Find eller lav forme

Når du skal arbejde med beton, er den nemmeste måde helt sikkert at finde eller lave nogen forme, som du kan komme det i. på den måde laver du det selv, men uden alt for meget besvær. Der skal jo også være tid til andre ting.

Du kan finde en masse forskellige slags latex forme, som du kan bruge. Hvis du ikke kan finde den helt perfekte, kan du også selv lave en. Her skal du blot bruge latex, og hælde det ud over en eksisterende form (det kunne være en glasnisse), som du ønsker at lave til beton. Det kan dog være lidt svært, og kræver lidt øvelse.

Mal til sidst

Når du efter et par dage tager din støbning ud af formen, kan du herefter male den. nogen støbninger kan også være flotte uden at skule male dem – lige når de kommer ud har de nemlig e fin grå farve. Hvis du alligevel gerne vil male, er der også mulighed for det. En god ide når du er færdig med at male, er at sprøjte dem med lak, så de kan holde til at stå udenfor, hvis det er det, som er meningen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *