Kombinér idræt og højskole

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

ISI Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, fællesskab og kulture. De har fede faciliteter – både når det gælder indendørs- og udendørs idræt.

Hvis du vælger en idrætshøjskole, får du en hverdag, der er præget af aktive, samarbejdende, fælleskabsrige dage og dage, hvor du virkelig kommer til at mærke din egne personlige udvikling.

Så er du glad for sport eller træning eller vil du være træner? Så er dit svar idrætshøjskole, som er en højskole med fokus på idræt!

Fælles for nærmest alle elever er, at de gerne vil udvikle sig personlig og drømmer måske om enten at blive bedre til deres idræt eller prøve en masse nyt. Og derfor er fysiske aktiviteter en stor del af hverdagen på en idrætshøjskole. Og så går de fleste også op i, at maden også skal være sund.

Det vil være en god idé, hvis du ikke allerede har gjort det at komme på rundvisning, så du virkeligt kan mærke, hvor fedt der er og opleve, hvordan livet på idrætshøjskolen er. Du vil helt sikker kun komme til at glæde dig endnu mere end du i forvejen gjorde!

Blandt de elever, der har haft et ophold på en idrætshøjskole, er det fælles for mange af dem, at det har været noget af det bedste de har oplevet i deres liv og noget de aldrig vil fortryde. Du vil få så mange nye venner og bekendtskaber, lærere, fag, rejser og alt muligt andet.

Du skal lede længe for at finde bedre rammer for dit højskoleophold end hos ISI Idrætshøjskole. Eleverne er engagerede, passionerede og bliver undervist af professionelle undervisere, der brænder for deres fag.

Du vil komme til at blive mere selvstændig, da du vil fokusere meget på din egen udvikling, dine venskaber og relationer til folk, din træning- og forbedring af træning, dit ophold generelt og sidt, men ikke mindst, DIN FREMTID!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *