Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At være restaurantejer er et stort ansvar. Der er ikke tid til at slappe meget af. Det handler om hele tiden at sørge for, at restauranten ser indbydende ud, så der bliver ved med at komme spisende gæster. Men hvordan gør du din restaurant mere tiltrækkende for folk, der går forbi ude på gaden?

Et overordnet blik

Stil dig i din restaurant og kig ud. Ser tingene harmoniske ud? Passer møblerne til den slags mad, I serverer? Det kan måske lyde skørt, men i en restaurant skal der være en rød tråd. Alle restauranter har som regel et bestemt koncept, tema, stil eller andet. Hvis I udelukkende sælger asiatisk mad, går det ikke, at jeres indretning siger noget helt andet. Det skaber forvirring og virker ikke-gennemført. Tænk over den slags. Går I efter en hotelstemning, kunne I f.eks. vælge banquetstole. Se dem her.

De små detaljer gør forskellen

Det kan virke overflødigt med pynt og små detaljer i restauranten, men faktisk er det det, der gør, at den røde tråd bliver skabt. Lad det ikke tage overhånd, da det kan virke skræmmende på kunderne i stedet. Men led efter nogle små ting, der passer til dit sted og dets stil. En god idé er også at have friske planter stående. Men sørg for, at de bliver passet, da det virker enormt uprofessionelt at have visne planter stående.

Udendørsservering eller ej?

Skal der være udendørsservering i din café eller ej? Hvis ja, skal du sørge for udemøbler. Det skal være nogle, der kan tåle nærmest alt vind og vejr. Nogle der kan holde til noget, og som er egnet til udendørsbrug på en café. Desuden er det en god idé med parasoller og noget pynt af en eller anden slags. Det handler meget om at få skabt en stemning, så der er hyggeligt at være for de besøgende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *