Fra grimme og matte fliser til funklende nye fliser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vidste du, at der er mulighed for, at du kan få dine grimme fliser til at se ud som nye? Du kan få din carport eller terrasse til at se ud som om, den blev lagt i går, uden at købe nye sten. Her snakker vi naturligvis ikke om rengøring og knofedt. Hvis fliserne er mørke og misfarvede, er det højst sandsynligt alger, der er på spil, og alger kan ikke rengøres væk. De kan til gengæld fjernes nemt, hurtigt og effektivt med en omgang algerens.

Middel mod alger

Algerens er et kemisk produkt, der er sammensat således, at det målrettet angriber algerne. Når midlet sprøjtes på fliserne, slipper de med det samme, hvorefter de bliver spulet af. Du kan tydeligt se forskel på de fliser, der har fået algerens og de fliser, der endnu ikke har fået behandlingen. De behandlede fliser vil blive mange toner lyser, og de vil få en ensartet farve. Der er ikke noget blegemiddel i algerens. Dine fliser bliver derfor ikke matte i farven. Derimod kommer de til at fremstå med deres originale farve igen. Dette vil få hele ejendommen til at fremstå nyere, mere lys og udendørsarealerne renere.

Bestil miljøvenlig rensning af dine fliser

Algerens udføres af en professionel. Du skal derfor ikke foretage dig noget selv, andet end at bestille tid til en omgang algerens til dine fliser. Du skal ikke være nervøs for, at behandlingen dræber din græsplæne og dine bede. Denne er designet til at virke lokalt, på de fliser, den sprøjtes på. Dine blomster kan derved ikke suge midlet op fra jorden og derefter gå ud. Det er også sammensat på en måde, så kemien nedbrydes i takt med, at midlet siver ned i jorden. Det er derved ikke skadeligt for miljøet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *