Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du kender det nok allerede, det med at der er en eller anden forventning om, at nytårsaften skal være den vildeste fest. Det skal være årets brag, og der må ikke mangle noget. Det kan sætte nogle krav, der kan være meget svære at leve op til. Hvis man er vært, kan det derfor være meget stressende at skulle stå med en masse planlægning, og så endda risikere at skulle ende med at stå i køkkenet i mange timer. Når aftenen så endelig går i gang og man får de første par glas vin og lidt bobler, bliver man nemt træt, og når måske slet ikke at opleve det nye års kommen ved midnat.

Hvis det lyder som noget du kender, så er du ikke den eneste. Der er nemlig mange, der har det sådan, og det er uden tvivl også en af grundene til, at der er langt flere der er begyndt at bestille deres mad udfra, når de skal holde nytår. At man har kunne dette, er naturligvis ikke en ny ting. I mange år har der være catering virksomheder, og enkelte restauranter, der har tilbudt dette. Inden for de senere år, er udvalget dog eksploderet, og der findes nærmest ikke en restaurant, der ikke har det som en service.

Hvis man eksempelvis søger på nytårsmenu odense ud af huset kan man på Google finde de første tyve restauranter der tilbyder det, og dette er vel også mærke udover cateringfirmaer, Bilka, Føtex og lignende. Restauranter har fået øjnene op for, at i dagene omkring nytår hvor der ellers historisk sjældent er voldsomt travlt eller endda lukket, kan de pludselig tjene gode penge på at lave store ensrettet menuer i en høj kvalitet. Det er ofte til priser, der er langt lavere end de ville koste på stedet. Dette hænger naturligvis sammen med, at udgifterne ikke er der til personale, service osv. Samtidig er det den samme menu der skal laves til hundredvis eller tusindvis af kunder, hvilket giver fordele.

Der er stor forskel på priserne, men på restauranter er prisen ofte omkring 500 kroner for 3-5 retter. Skulle man have handlet ind til en middag til 6 personer i den kvalitet, kan man nemt risikere, at det alligevel var blevet over 3000 kroner. Det kan med andre ord både spare tid og penge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *