Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Går du og familien og overvejer, om I skal udvide familien? En hund er menneskets bedste ven og kan være altafgørende for jeres liv. Men hvilken hund skal I mon vælge? Der findes et hav af søde hunderacer, så det kommer an på, hvilken type hund I godt kunne tænke jer. Har I hørt om en Corgi?

Den royale hund

Flere royale har gennem tiderne haft en corgi hund. Du har nok flere gang set dronning Elizabeth af Storbritanniens hunde, og de er af hunderacen corgi.

Personligheden

En corgi er en god familiehund, den er selskabelig, rolig, hengiven, men kan til tider også være stædig, så en god opdragelse gør sig nyttig, når man bliver forelsket i en corgi. Corgien er også en rigtig hygge-hund og elsker gode stunder i sofaen med hele familien, og så er den også helt vild med en omgang leg i haven. Corgien har et høj energiniveau, så den elsker at gå lange ture i alt slags vejr. Når du overvejer en corgi, skal du være sikker på, at du og familien har lyst til at gå lange ture, også når det regner. Hunderacen corgi er en hyrdehund, derfor har den det bedst, når hele familien er samlet, så den kan have styr på flokken.

Må en corgi være alene hjemme?

Som nævnt før, har en corgi det bedst, når hele flokken er samlet. Men hvis den skal være alene hjemme, så kan den også det. Men når den har gået rundt derhjemme en hel dag alene, så er det vigtigt at du stimulerer den med det samme, når du kommer hjem. En corgi har brug for at vide, at den er en del af flokken, samt at den har styr på alle i familien. Hvis du og din familie er meget væk i hverdagen, så skal I måske tænke jer en ekstra gang, før I beslutter jer for anskaffe jer en corgi.

Har en corgi meget pels?

Ja det har den! Og den har meget af det. I skal være opmærksomme på, at en corgi fælder meget og det gør den hele året rundt. Derfor skal I også være opmærksomme på, at ingen i familien lider af hundeallergi, fordi en corgi er ikke betegnet som allergivenlig. I skal også være glade for at støvsuge, da en corgi som sagt kan fælde en del.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *