Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Forretningsmødet

Skal du til forretningsmøde og er usikker på, hvad du skal tage på? Fortvivl ikke, for der er gode muligheder for at finde noget, der passer til lige dig og dit fokus i livet. Måske er dit fokus på den grønne omstilling. Det er der heldigvis flere og flere, der har og søger at kombinere den grønne livsstil med en dynamisk og effektiv stil på arbejdet. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis man bare tænker sig lidt om. Hvorfor ikke tage en dejlig uld cardigan på! Du kan finde flere gode og varme uld cardigans her. Der er rigtig mange lækre cardigans i økologisk uld og i flot design, som passer til lige det møde, du står overfor, samt den livsstil, du har og lever ud fra. Det er nemlig god stil og signalerer, at du tænker smart og effektivt, fordi uld er et materiale, der både isolerer og er ret æstetisk og miljøvenligt.

Hvordan imponerer du chefen?

Det er ikke nogen skam gerne at ville imponere chefen med sin påklædning på arbejdspladsen og ude til forretningsmøderne. Klæder skaber folk. Det er ikke noget, man bare siger, nej, det betyder virkelig noget for indtrykket, hvordan man ser ud. Her kommer derfor 5 simple metoder til at imponere din chef:

5 metoder til at imponere chefen

1. Udsend grønne signaler

Det er altid en god idé at udsende grønne signaler, hvad end det er på arbejdet eller i din fritid.

2. Tiltal den dynamiske side

Hvordan tiltaler man så den dynamiske side af chefen og kommer selv til at udstråle dynamik? Det kunne være ved at tage et power suit på, men det kunne også være ved at tage miljøvenligt tøj på og sende gode grønne og friske signaler.

3. Vær hyggelig og skab en tryg stemning

Uld cardigans er svaret her. Altid.

4. Imiter chefens egen tøjstil

Det kan være en god idé delvist at efterligne chefens tøjstil, men naturligvis kun, hvis du kan føle dig tilpas i den stil, og det skal også være på en diskret måde, for ellers kan det give bagslag og virke latterligt og leflende. Har din chef fx ofte et charmetørklæde på, kan du gøre det samme, eller har din chef ofte en blazer eller uld cardigans på, så er det let at gøre efter, uden at det virker for tydeligt. Subtilt er kodeordet her.

5. Udvid din tøjhorisont hver fjerde uge

Skift tøjstil ind imellem og det ca. hver fjerde uge. Det skal ikke være hele garderoben, der udskiftes, men der skal være op til flere markører, der ændrer sig, så du fx går fra buksedragt til kjole til tubenederdel og cardigan. Kun fantasien sætter grænser, og det er selvsagt, at du cirkulerer, så du også hele tiden vender tilbage til forrige garderober. Det vil give dig et dynamisk og fleksibelt image.

Hvad kan du mere gøre for dit velvære på jobbet?

Jo, hør her, du kan gøre rigtig meget. Mest af alt kan du gøre det, at du sørger for at være tilpas og arbejdsdygtig i den tøjstil, du nu engang lægger for dagen. Så skal arbejdet nok skride frem.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *